“SAMEN KOMEN IS EEN BEGIN; SAMEN BLIJVEN IS VOORUITGANG; SAMENWERKEN IS SUCCES.”

Aanjaagkracht & aanbodontwikkkeling in de vrijetijdseconomie: daar ligt de focus van A NXT Level.

Wat onwijs veel voldoening geeft? Jou helpen bij het realiseren van business development. Het pionieren en samen scoren geeft een kick; stapsgewijs van ambitie, visie en ideeën naar concrete programma’s, projecten, businesscases en subsidieaanvragen. We zorgen samen dat jouw bedrijf, regio of organisatie klaar is voor de toekomst.

LEES MEER >

DIENSTEN

ONZE WERKWIJZE

A NXT Level werkt op basis van de principes van het groeimodel sociale innovatie. We geloven dat impact maken begint bij de individu, daarna bij de organisatie, opgevolgd door impact in de regio, keten of markt en tot slot op de samenleving en maatschappij. Vanuit dit principe dragen wij met duurzame aanbodontwikkeling bij aan impact op de samenleving.
Elk project is maatwerk en ontwikkelen we samen. Een basismodel vormt de leidraad: het BIG 5 aanbodontwikkelingsmodel. We doorlopen samen met belanghebbende partijen de volgende fases:

1. AANJAGEN | ideevorming
2. ANALYSEREN | data en onderzoek
3. AANSCHERPEN | concept- en businesscase ontwikkeling
4. ACTIVEREN | prototype en marktintroductie
5. AANPASSEN | doorontwikkelen / opschalen

Wij zorgen voor beweging, vooruitgang, draagvlak en samenwerking om jouw ontwikkeldoelen te behalen, op regionale schaal of bedrijfsniveau. Zowel gemeenten, organisaties en ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres!

LEES MEER > 

PROJECTEN

PROGRAMMA Verrukkelijk Vechtdal

Samenwerking tussen agrofood, horeca en vrijetijdseconomie versterken, verbinden en vermarkten, als lokaal vrijetijdsproduct naar consumenten.
LEES MEER >

PROGRAMMA Zorgeloos Vechtdal

Samen met ondernemers, zorgpartijen, inclusie werkgroepen en overheden werk maken van de meest toegankelijke vakantiebestemming van Nederland, waar voor iedereen passend aanbod te vinden is.
LEES MEER >

PRODUCTONTWIKKELING Circo Lodge – Boer-inn concept

Bijzonder overnachten en duurzaamheid zijn trends. Wij hielpen Circo Lodge om van idee tot businesscase en subsidieaanvraag te komen.
LEES MEER >

PRODUCTONTWIKKELING Boer’n Safaritent

Interesse in toegankelijk vrijetijdsaanbod stijgt. Camping de Vos speelt hierop in en wij hielpen om te komen tot een concept en subsidieplan.
Lees meer >

AANBEVELINGEN

Adri Ooms, programmacoördinator Gastvrij Overijssel
‘Anieke kan een gebiedsproces of –traject, aan de hand van een gerichte marktontwikkelingsagenda, ‘op sleeptouw’ nemen. Zij is daarbij van toegevoegde waarde als verbindende schakel tussen de verschillende spelers in het regionale netwerk: ondernemers, organisaties en overheden. Zij heeft zicht op de drijfveren van deze spelers. Ook weet zij in het gebiedsproces of –traject een koppeling te maken naar actuele beleidsinvalshoeken of beleidsprogramma’s en deze bovendien te combineren.’nn