header vier balkjes

REVIEWS

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

quotes

“Anieke is een hele prettige sparringspartner en een zeer gedreven projectmanager. Haar energieke aanpak en betrokkenheid maken haar een waardevolle aanvulling op elk project. Ze is vakkundig én zeer enthousiast, waardoor ze projecten zowel inhoudelijk als financieel naar een ‘nxt level’ tilt. Haar strategische inzicht en hands-on mentaliteit zorgen ervoor dat ze resultaten boekt. Bovendien benut ze haar uitgebreide netwerk om zaken voor elkaar te krijgen. Samenwerken met Anieke is altijd een plezier en een garantie voor succes.”

Rolf Halverhout

Gebiedsmanager Vechtdal
quotes

“Anieke kwam binnen als stagiaire bij MarketingOost begin 2016. Vanaf het begin was duidelijk dat haar drive en zelfstandigheid groot zijn en na haar stage konden we haar behouden als management trainee. Zo werd zij binnen een jaar DE specialist op het gebied van concept- en productontwikkeling m.b.t. de cross-over vrije tijd en zorg. Met haar kennis van zaken, gekoppeld aan charme en lef, weet ze ondernemers voor haar en haar plannen te winnen, terwijl ook overheden met haar weglopen.

Henk van Voornveld

Roachfield Consulting

quotes

“Het werken met Anieke geeft je altijd energie! Ze heeft een no-nonsens mentaliteit, is een aanjager pursang en heeft een groot netwerk waardoor projecten snel van de grond komen en breed gedragen worden.”

Alida Hilberdink

Gebiedsmanager Zwolle

quotes

“Anieke is een creatieve en enthousiaste professional. Ze benadert vraagstukken op een open manier, ziet snel verbanden en kansen en weet dat goed om te zetten in businessplannen. Door haar vriendelijke en professionele houding weet ze partijen aan elkaar te verbinden en net een stapje verder te laten zetten.”

Wout Nieuwenhuis

Senior projectleider Landschap Overijssel

quotes

“Anieke is een echte verbinder en pakt hands-on zaken op. Ze signaleert kansen en weet deze om te zetten bij ondernemers. Nieuwe product marketing combinaties zijn haar passie. Een fijn mens om mee samen te werken.”

Astrid Fidder

Eigenaar De Rheezerkamer

quotes

“Anieke is een enorme enthousiaste adviseur met hard voor de regio. Ze kent vele bedrijven in de gastvrijheidssector en denkt in mogelijkheden om samen te werken. Door haar grote bestaande netwerk kan ze partijen echt verder helpen. Met een glimlach staat ze voor iedereen klaar. Een verbinder pur sang.”

Bart Jeurnink

MKB-adviseur Kennispoort Regio Zwolle

quotes

“In de samenwerking met Anieke krijg ik positieve energie en borrelen de ideeën op. Anieke is spontaan en enthousiast en zorgt ervoor dat partijen samen komen, samen werken en tot mooie nieuwe ontwikkelingen komen. Ze heeft veel kennis over de regio, sector, ondernemerschap en fundingsmogelijkheden en een groot netwerk.”

Shelly van Winden

Adviseur Strategie, Onderzoek & Innovatie bij MarketingOost

quotes

“Anieke is een hele fijne samenwerkingspartner. Ze werkt snel, efficiënt en houdt zich aan de afspraak. Daardoor is ze ook zeer betrouwbaar. Ze heeft een groot netwerk en weet partijen goed aan elkaar te koppelen. Voor ons gezamenlijke product ‘actieplan bestemmingsontwikkeling’ komt haar kwaliteit om enerzijds strategisch te denken en anderzijds concrete acties te formuleren heel goed van pas.”

Carolien Nederlof

Leisure Link
quotes

“Vanuit het programma “Digitalisering vrijetijdseconomie” heb ik nauw met Anieke samen mogen werken. Ze weet creativiteit en overtuigingskracht heel gemakkelijk te koppelen aan het concreet maken van zaken die daardoor ook daadwerkelijk goed toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast is het een prettige gesprekspartner die de taal van de ondernemers spreekt en deze daardoor kan binden en boeien bij het vaststellen van de behoefte en het daadwerkelijk invullen hiervan. Met haar doorzettingsvermogen en goed netwerk in de vrijetijdssector is Anieke/ANXTLevel iemand waarmee het prettig samenwerken is.”

Karl Pladdet

Beleidsmedewerker Economie, Recreatie en Toerisme

quotes
“Als er iemand is met wie je snel, praktisch en efficient kunt werken, en waarbij het ook nog eens vrolijk en gezellig is, dan kun je niet om Anieke heen. Wat een tomeloze energie en inzet! En als het een keer tegenzit blijft ze ook nog positief. Van harte aanbevolen!”

Peter Scholten

Eerste Wijk

quotes

“Anieke kan een gebiedsproces of –traject, aan de hand van een gerichte marktontwikkelingsagenda, ‘op sleeptouw’ nemen. Zij is daarbij van toegevoegde waarde als verbindende schakel tussen de verschillende spelers in het regionale netwerk: ondernemers, organisaties en overheden. Zij heeft zicht op de drijfveren van deze spelers. Ook weet zij in het gebiedsproces of –traject een koppeling te maken naar actuele beleidsinvalshoeken of beleidsprogramma’s en deze bovendien te combineren.”

Adri Ooms

Programmacoördinator Gastvrij Overijssel

quotes

“Anieke is een professional in hart en nieren. De verbindingen die ze vanuit haar vakgebied ziet en dan ook daadwerkelijk legt zijn zeer creatief te noemen. Een dame die van aanpakken weet en de lijnen kort weet te houden. Daarnaast is ze een vriendelijk en integer persoon die compassie voor de medemens hoog in het vaandel heeft staan.”

Esther van der Kooij

Ondernemer en bestuurder zorghotel

quotes

“Anieke zoekt naar mogelijkheden en naar verbindingen binnen het vraagstuk wat je aan haar voorlegt (recreatie). Ondersteunt en motiveert je in het proces om concreet aan de slag te gaan om je doel te bereiken!”

Jolanda Theisens

Eigenaar Boerderijcamping De Boergondiër en Circo Lodge

quotes

“Anieke was een kundige, ondernemende collega in de periode dat we samenwerkten bij MarketingOost. Ze ziet altijd kansen en is in staat deze te verzilveren. Anieke komt goed tot haar recht als business developper en is erg goed in het aanjagen van nieuwe projecten en daar funding voor te vinden.”

Claudi Groot Koerkamp

Directeur-bestuurder Apeldoorn Marketing

Onder het kopje ‘Blog’ staan ook een aantal uitgebreide klantverhalen; klanten die vertellen hoe ze het project en de samenwerking hebben ervaren. Je vindt ze bij de blogs via het filter ‘klantverhalen’.