OVER ONS

“OPLOSSEN IS TERUGGAAN NAAR HOE-HET-ZOU-MOETEN-ZIJN. OMDENKEN IS HOE-HET-ZOU-KUNNEN-ZIJN.”

Wij krijgen energie van het werken met ondernemende en gedreven mensen, merken en bestemmingen. We worden gedreven door het concreet maken van ontwikkelperspectieven binnen (vrijetijds)bedrijven en (maatschappelijke – en overheids)organisaties. Het openen van nieuwe deuren, boeken van gezamenlijk succes en duurzame impact, tovert een lach op ons gezicht. En we worden blij van samenwerken! We bundelen krachten met specialisten en stakeholders, om jou optimaal te faciliteren. Tot slot nog een belangrijk aandachtspunt voor ons: het vieren van gezamenlijke successen! Heb je een tof of vooruitstrevend idee en wil je het van de grond krijgen? We zijn benieuwd en helpen je graag verder! 

NEEM CONTACT OP > 

 • Brede – én specifieke kennis: ‘Samen weten we meer – 1+1=3’
  Vanuit gebiedsperspectief kijken we naar kansen, die we onderbouwen met feiten. We overzien processen en leggen slimme verbanden tussen sectoren, publieke en private partijen en betrokkenen. We zijn bedrijfskundig opgeleid en kennis op het snijvlak van marketing, onderzoek en innovatie. Onze expertise ligt in de vrijetijdseconomie en aanpalende sectoren zoals agrofood, zorg, cultuur, retail en natuur. We hebben specifieke kennis van de cross-over met agrofood en zorg.
 • Aandacht & activatie: ‘We geloven in de kracht van betrokkenheid en persoonlijke benadering’
  Met een flinke dosis aanjaagkracht definiëren we altijd een aanpak op maat. We geloven in de kracht van mensen en organisaties en willen die kracht nog meer versterken en activeren. We doen dit door kennis en expertise toe te voegen, werk uit handen te nemen en resultaat te behalen zodat jij je bezig kan houden met dingen waar jij heel blij van wordt!
 • Creatief & optimistisch: ‘We openen nieuwe deuren en geven nieuwe inzichten’
  We kijken vanuit diverse invalshoeken naar kansen en uitdagingen. We benaderen dit niet vanuit vaste structuren of processen, maar zijn open-minded en gaan voor het beste resultaat! Geen uitdaging is te gek, wij zijn optimistisch en volhardend.
 • Hoi!

  Leuk dat je mijn website bezoekt: welkom!
  Mijn naam is Anieke van Wijnen. En samen met mijn lieve vriend woon ik in Assendorp, een heerlijke woonwijk in Hanzestad Zwolle. In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen en familie, tripjes maken, paardrijden, muziek, mooie plekjes in de regio’s ontdekken en heerlijk relaxen met een goed glas wijn en een lokaal hapje. Af en toe schilder ik en besteed ik tijd aan het sporten, al is dat laatste nog niet mijn grootste hobby?.

  Na mijn HBO-studie Bedrijfskunde Management en Economie ben ik vanaf 2016 werkzaam geweest bij MarketingOost, Ondernemershuis Vechtdal en Kennispoort Regio Zwolle. Ik heb hier enorm veel geleerd en een relevant netwerk opgebouwd. Als zelfstandig ondernemer zet ik mijn bevlogenheid en kracht nog specifieker in om het verschil te maken. Het leuke aan mijn werk? Dat ik help bij het krijgen van nieuwe inzichten en het realiseren van beweging, verbinding, vernieuwing en ontwikkeling bij organisaties. Hier word ik heel gelukkig van. Ik kijk er daarom naar uit om samen met jou kansen te identificeren en te gaan benutten!

  Groeten, Anieke.

  We zijn pioniers en staan open om te gekke, creatieve en vernieuwde ideeën te vertalen naar projecten.

  Wat we onder toffe ideeën verstaan?
  > Pop-up activiteiten die tot in details afgestemd zijn op specifieke doelgroepen, of spectaculair zijn door de onontdekte locatie.
  > Innovatieve ideeën die nog niet bestaan en de sector en bestemmingen sterker en meer onderscheidend maken.
  > Pionieren met nieuwe technieken: belevenissen creëren die men nóóit meer vergeet of die eerder nog noot mogelijk waren!
  Techniek maakt het mogelijk dat meer doelgroepen in de samenleving mee kunnen doen.
  > Vernieuwde projectideeën op het snijvlak van meerdere sectoren en bijdragen aan maatschappelijke doelen.