header vier balkjes

OPLOSSEN IS TERUGGAAN NAAR HOE-HET-ZOU-MOETEN-ZIJN.
OMDENKEN IS HOE-HET-ZOU-KUNNEN-ZIJN

En zo is het! Het denken in mogelijkheden is wat mij drijft. Ik krijg dan ook onwijs veel energie van het werken met ondernemende en gedreven mensen aan mooie merken, aantrekkelijke bestemmingen en inspirerende belevenissen. Want daar wordt onze leefomgeving mooier en beter van. Daarin is niet alleen het samen werken, maar ook het samen vieren van successen heel belangrijk!

Lees hieronder verder over mijn persoonlijke verhaal of:

Anieke van Wijnen

HET GEZICHT ACHTER A NXT LEVEL

Anieke tent 2

Persoonlijke relaties en mensen persoonlijk leren kennen, dat is waar ik veel waarde hecht. En dat begint natuurlijk met meer over mezelf te vertellen. Na mijn HBO-studie Bedrijfskunde Management, Economie en Recht, heb ik vanaf 2016 veel geleerd en een relevant netwerk opgebouwd vanuit mijn werk voor MarketingOost, het Ondernemershuis voor het Vechtdal en voor Kennispoort Regio Zwolle. Het ondernemerschap heeft me altijd gefascineerd en daarom zet ik nu mijn bevlogenheid en kracht nog specifieker in, als zelfstandig ondernemer. Ik werk daarbij graag samen met ambitieuze en ondernemende doorpakkers.

Het leuke aan mijn werk? Dat is bijna te veel om op te noemen. Ik word heel gelukkig als ik mensen en organisaties kan helpen bij het krijgen van nieuwe inzichten, het leggen van nieuwe verbindingen en het realiseren van beweging, vernieuwing en ontwikkeling. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en bundel graag krachten om onszelf uit te dagen. Daarom kijk ik er naar uit om samen met jou kansen te identificeren en te gaan benutten! Dus kom maar op met jouw ambities en ontwikkelplannen.

Ik ben een levensgenieter en hou van lekker eten en drinken, van het ontdekken van mooie plekjes binnen en buiten de regio en van veel gezelligheid. Verder heb ik een groot hart voor dieren en draag ik graag mijn steentje bij aan maatschappelijke ontwikkelingen. Mensen om me heen omschrijven mij als creatief, oprecht, strategisch, positief kritisch en als een verbinder en doorpakker. Ik daag mijzelf graag uit in persoonlijke ontwikkeling en wil ook het beste in anderen, organisaties en regio’s naar boven halen. Dat alles vind je terug in mijn manier van werken vanuit A NXT Level. Elke dag een beetje meer.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ontmoet je graag! Bel of mail me!