3 mei 2023

Hey, drukke professionals, levensgenieters en avonturiers!

Blog
2
Verlang jij ook regelmatig naar een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse routine? Een moment waarop je jezelf kunt onderdompelen in een unieke en duurzame vrijetijdservaring? Nou, ik wel! Klein gelukje, want dankzij mijn werk in de vrijetijdssector ken ik veel geweldige en onontdekte plekjes in de natuur. Ik combineer vaak werk en privé tijdens workations op de mooiste plekken. Of ik ga er in mijn vrijetijd heen. Soms alleen of samen met mijn vriend of vriendinnen en vrienden. De combinatie tussen een accommodatie op een natuurlijke plek en duurzaamheid, kwaliteit en luxe, zoals wellness en culinaire activiteiten. Zo fijn!

Vooruitstrevend aanbod valt in de smaak

Uniek aanbod valt in de smaak bij gasten! Dat is algemeen bekend en zie ik ook terug in mijn eigen wensen en behoeften. Het zijn niet altijd de goedkoopste locaties, maar trends en ontwikkelingen in de markt laten ook zien dat sommige doelgroepen graag bereid zijn te betalen voor kwaliteit en luxe. Als ik ondernemerstrajecten met aanbodontwikkeling begeleid, dan krijgt de juiste invulling van het businessplan altijd veel aandacht. Het leuke aan deze projecten van idee tot businessplan en soms subsidieaanvraag, is dat ik ondertussen ook in mijn eigen begeleide projecten kan slapen. En jij dus ook!

Ik deel m’n lievelingsplekken graag met je!

Oeverhorst

Mega luxe Wellnessappartement bij De Oeverhorst in het Vechtdal

Over next level luxe gesproken. Waar de natuurhuisjes vaak compact zijn, heeft De Oeverhorst een enorme opzet. De wellnessvila heeft een enorme wellnesstuin met jacuzzi, tub en diverse sauna’s.

Het Vechtlust Kistje stond klaar bij ontvangst en de vuurkorf brandde al. Heel gaaf dat Dick en Yvonne hun dromen hebben gerealiseerd en heel tof dat wij (destijds nog in loondienst) vanuit MarketingOost aan de wieg stonden van de plannen. Dankzij een mooie provinciale subsidie is het project mede gefinancierd. Trots!

prive wellness 1

Luxe Loft met privé wellness bij Si es An in het Reestdal

Een vaak bezochte plek, inclusief welness en streekborrelplanken. Jarno en Willeke zijn enorm gastvrije ondernemers en ze ontwikkelen hun bedrijf heel gericht op natuurbeleving en groen en duurzaam ondernemen. In de Brasserie zie je bijvoorbeeld veel streekproducten op de menukaart. Samen met De Reestlandhoeve hebben we destijds de Reestdal Wijnsafari als nieuw aanbodsconcept ontwikkeld!

Skyte Lodge bij De Klashorst in het Vechtdal

Wat een geweldig fijne plek! Vanuit de Skyte Lodge en de hottub kan je genieten van een adembenemend uitzicht op het omliggende bos en weilanden. Martin en Herma zijn enorm vooruitstrevend en ondernemen samen met de natuur. Op het terrein zijn eetbare bloemen en planten en als je wilt kan je veel leren over de natuur en het landschap. Voor de FRIS is campagne werken ze mee aan een winactie met overnachting en biertub. Hoe leuk!

Aanrader is ook absoluut om je onder te dompelen in de culinaire wereld bij de Rheezer Bistro. Wat een geweldige traktatie.

Natuurhuisje Ommen met hottub

Oké, nog zes heeele fijne plekjes cadeau:

Natuurhuisje

Natuurhuisje Ommen

In de bossen met hottub in de tuin (hond mag mee!)

Hendriksveen 2

Natuurhuisjes bij Landgoed Hendriksveen in Drenthe

Natuurhuisjes bij Landgoed Hendriksveen in Drenthe (onderweg uitgebreid geluncht bij Narline)

3

Bitter & Zoet

Inclusief welness, diner en bezoek aan Kaaslust & Maallust
4

Landschapkamer Droste in Twente

Wakker worden met koeien voor je raam

Seashack 2

Seashack Deluxe op Camping de Lakens in Noord-Holland

Tip: boek ook de Energy Healing

5

Bijzondere accommodaties op Parc Buitengewoon in Noord-Limburg

Ga op wijntrip

Next stop?

In drukke tijden is het belangrijk om de juiste balans te hebben. Ik kan het iedereen aanraden om af en toe extra te genieten van een mini vakantie in eigen land. Er zijn zoveel fantastische plekjes. Ik raak nog lang niet uitgekeken. Wat er nog op het lijstje staat? Op nr. 1 absoluut de ANNA Cabin, zet je maar op de wachtlijst! En overnachten bij het nieuwe project VEEN | HUIS | HOTEL, Circo Lodge in het wijnvat, Zwerftruck (nog in ontwikkeling), Wikkelhouses, Cabiner of Get Away de Luxe. Jij nog tips?

Inspiratiebron voor eigen ondernemerschap

Naast ontspanning is het ook een belangrijke inspiratiebron. Uiteindelijk is het een droom om zelf een unieke accommodatie te ontwikkelen, samen met partner in crime Bianca de Vries. We zoeken de juiste partners om dit te realiseren en natuurlijk de baanbrekende innovaties. Ideeën? Ik kom graag met je in contact!

En stuur even een foto als je op één van bovenstaande plekjes bent! Enjoy!