Feest! 1 jaar A NXT Level

Vandaag mag ik onbeperkt bubbels en taart: A NXT Level is jarig!

Vandaag staat mijn bedrijf precies 1 jaar ingeschreven bij de KVK. En het was een topjaar! Vandaag blik ik samen met jullie terug op de resultaten en mijn persoonlijke inzichten van het afgelopen jaar.

Het belangrijkste inzicht?
Het was absoluut de beste keuze ooit om zzp’er te worden. Ik bepaal zelf welke kansen ik pak. En vooral: hoe, waar, wanneer en met wie. En dát zorgde voor een jaar vol mooie projecten, inspirerende mensen en nieuwe avonturen. Let’s take a look.

Mijn eerste jaar als ondernemer in cijfers:

 

 • 25 projecten gericht op aanbodontwikkeling, procesbegeleiding en kennisdeling om bij te dragen aan duurzame vrijetijdsontwikkeling
 • 16 klanten! Van overheden tot DMO’s en ondernemers. Ik hielp ze met het ontwikkelen van programma’s, projecten, Regiodeal-plannen, actieagenda’s, haalbaarheidstudie’s en nog veel meer.
 • 8 regio’s: Vechtdal, Flevoland, Achterhoek, Zuid-Oost Drenthe, IJsseldelta, Twente, Weerribben-Wieden en Apeldoorn
 • 8 ondernemers. Van verblijfsaccommodaties tot agrariërs en van horeca tot cultuurpartijen. Ik hielp ze met conceptontwikkeling, het schrijven van businessplannen en subsidietrajecten.
 • Geen cijfers, maar geloof me: ik heb mijn omzetdoel dubbel en dwars gehaald
 • 262 nieuwe connecties op LinkedIn
 • 4 workations in Barcelona en het Vechtdal
 • 2 nieuwe eigen initiatieven: Reisgezel en het project met Bianca!
 • Voorstellen of gesprekken die niet tot opdrachten zijn geleid? 4 stuks
 • Verkeerde inschatting van prijs? 2 keer. Van geleerd!
 • Aantal keren nee gezegd? 3 keer
 • Voldoende tijd voor leuke dingen: absoluut

Het is leuk om alles zo onder elkaar te zien, maar wat zegt deze lijst eigenlijk? Voor mij betekent het dat ik elke dag veel plezier aan mijn projecten werk en mensen kan helpen in hun ontwikkeling. Elkaar versterken, dat geeft mij een kick. Ik kan mezelf zijn, en vooral ook alles uit mezelf en anderen halen.

Trots op dit eerste jaar

Waar ik verder trots op ben? Dat ik me niet compleet over de kop gewerkt heb, een valkuil van veel startende ondernemers. Ik had genoeg tijd voor privékoffiedates en lunches tussendoor. En verder was er vooral een gevoel van voldoening: heel relaxed werken op fijne plekjes in de zon en met de juiste mensen om mij heen. En tot slot: dat ik heel blij ben met de support van m’n vriend, familie en vrienden! En ja, uiteraard kunnen dingen altijd beter… maar dat inzicht houdt me scherp.

Proost op A NXT LEVEL
Mijn boodschap aan jou? Volg je hart en ga je ambities achterna. Verzamel de juiste mensen om je heen, geloof in jezelf en ga vooral proberen! En dan schenk ik mezelf nu nog een glaasje bubbels in en proost op A NXT LEVEL.

Een toost op dat fantastische eerste jaar en op alles wat er nog gaat komen. Cheers!