Voor ondernemers, overheden en organisaties die impact willen maken met vrijetijdseconomie

Waar wij heel blij van worden?

Ondernemende mensen helpen bij de realisatie van hun ontwikkelplannen, binnen bedrijven, overheden en andere organisaties. Het boeken van gezamenlijk succes en duurzame impact, tovert een lach op ons gezicht! A NXT Level legt daarbij slimme verbindingen, creërt versnelling en draagvlak, geeft nieuwe inzichten en pakt door, als het gaat om het relaiseren van toegkomstbestendig (vrijetijds)aanbod. We focussen op het aanjagen, opzetten en ontwikkelen van programma’s, projecten en productaanbod. We doen dit op regionale schaal en op bedrijfsniveau.

We bundelen krachten met specialisten en stakeholders, om jou optimaal te faciliteren. A NXT Level werkt samen met regio’s, overheden, ondernemers en organisaties als het gaat om:

  • Regionale ambitie vertalen naar gebiedsgerichte aanpak; gedragen programma’s, projecten
  • Van vernieuwde ideeën en strategie naar programma-, project- en productimplementatie 
  • Van versnipperde kennis naar gezamenlijke kennisdeling, innovatie, groei en ontwikkeling 

Onze expertise ligt in de vrijetijdseconomie en aanpalende sectoren zoals agrofood, zorg, cultuur, retail en natuur. We hebben specifieke kennis van de cross-over met agrofood en zorg. Tot slot nog een belangrijk aandachtspunt voor ons: het vieren van gezamenlijke successen! We zijn pioniers en staan open om te gekke, creatieve en vernieuwde ideeën te vertalen naar projecten. Heb je een tof idee, meld je bij ons!

A NXT Level is ontstaan vanuit de overtuiging dat we geluk, gezondheid en duurzame impact in de maatschappij kunnen vergroten, als we samenwerken vanuit een gunfactor en gelijkwaardigheid. A NXT Level draagt bij  aan een betere en duurzame wereld en aantrekkelijke bestemmingen, door het realiseren van toekomstgericht aanbod en krachtig en vernieuwend ondernemerschap. –

Hoe we onze expertise inzetten?

We werken op basis van trends en ontwikkelingen. Bestemmingsontwikkeling en merkidentiteit zijn daarbij ook uitgangspunten. We geloven in integrale samenwerkingen om vernieuwing en ontwikkeling te realiseren.

We zijn oprecht, betrokken, positief kritisch en geloven in de kracht van samenwerking en impact maken. A NXT Level zet zich in als programma-, project- en productontwikkelaar en regisseur, verbindingsregisseur, procesbegeleider, adviseur, inspirator, sparringspartner en organisator. Wij zetten net een stapje extra. We doen dat niet alleen, maar samen met experts en stakeholders.

Wie deze overtuiging heeft?

De A in de naam A NXT Level staat voor Anieke van Wijnen. Anieke is het gezicht en de drijvende kracht achter A NXT Level. Lees hieronder haar verhaal:

Hoi!

Leuk dat je mijn website bezoekt!
Mijn naam is Anieke van Wijnen. Samen met mijn lieve vriend woon ik in Assendorp, een karakteristieke woonwijk in Hanzestad Zwolle. In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen en familie, tripjes maken, paardrijden, mooie plekjes in de regio’s ontdekken en heerlijk relaxen met een goed glas wijn en een lokaal hapje. Af en toe schilder ik en besteed ik tijd aan het sporten, al is dat laatste nog niet mijn grootste hobby?.

Na mijn HBO-studie Bedrijfskunde Management en Economie ben ik vanaf 2016 werkzaam geweest bij MarketingOost, Ondernemershuis Vechtdal en Kennispoort Regio Zwolle. Ik heb hier enorm veel geleerd en een relevant netwerk opgebouwd. Als zelfstandig ondernemer zet ik mijn bevlogenheid en kracht nog specifieker in om het verschil te maken. Het leuke aan mijn werk? Dat ik help bij het krijgen van nieuwe inzichten en het realiseren van beweging, verbinding, vernieuwing en ontwikkeling bij organisaties. Hier word ik heel gelukkig van. Ik kijk er daarom naar uit om samen met jou kansen te identificeren en te gaan benutten!


Bel of mail me: 06-30998767 of
anieke@anxtlevel.nl.

%d bloggers liken dit: