header vier balkjes

SAMEN IMPACTVOL AANBOD REALISEREN EN STERKE MERKEN BOUWEN

Hoe blijf je zorgen voor duurzaam en vitaal vrijetijdsaanbod dat aansluit bij gastbehoeftes? Wil je aan de slag met een (regionale) visie vrijetijdseconomie, een uitvoeringsagenda of concreet project? Of heb je ideeën of advies nodig voor de toeristisch-recreatieve ontwikkeling van een gebied of locatie?

Ik ga graag met jou aan de slag!

Het begint bij pionieren, het doen van onderzoek en het geven van advies, maar daar houdt het niet op. Met oog voor de kwaliteiten en belangen van ondernemers, bewoners en bezoekers, werk ik de visie, strategie en ideeën uit naar concrete programma’s, projecten, businesscases en subsidieaanvragen. Zo zorgen we samen dat jouw bedrijf, regio of organisatie klaar is voor een duurzame toekomst.

Mijn naam is Anieke van Wijnen. Heb je vragen of wil je nader kennismaken?
Leuk! Bel, app of mail me!

AANJAAGKRACHT ORGANISATIEADVIES

AANJAAGKRACHT & ORGANISATIEADVIES

Samen met stakeholders zet ik mijn tanden in regio- opgaves en ontwikkelvraagstukken. In mijn rol als aanjager, verbinder en adviseur geef ik richting, denk ik mee over strategische consequenties, praktische haalbaarheid en het vinden van de juiste partners en subsidies.

PROGRAMMAREGIE PROJECTONTWIKKELING

PROGRAMMAREGIE & PROJECTONTWIKKELING

Slimme verbanden zien, belanghebbende publieke en private partijen met elkaar verbinden, het maken van een plan van aanpak en het begeleiden van processen zijn mijn dagelijkse activiteiten. Met als doel; het opzetten van concrete projecten en realiseren van jouw ambitie.

KENNISDELING ORGANISATIEVERMOGEN

KENNISDELING & ORGANISATIEVERMOGEN

Onderzoek en de juiste kennis is nodig voor het uitwerken van ontwikkelvraagstukken en het realiseren van jouw projecten. Samen met experts organiseer ik graag kennissessies, excursies en workshops op maat, waarbij we vooral ook met deelnemers in gesprek gaan.

SAMEN KOMEN IS EEN BEGIN
SAMEN BLIJVEN IS VOORUITGANG
SAMENWERKEN IS SUCCES

big 5 aanbodontwikkelingsmodel

HOE IK WERK

Ik werk vanuit het BIG 5 aanbodontwikkelingsmodel met de 5 fases; aanjagen, analyse, aanscherping, activatie en aanpassing, waaraan het groeimodel sociale innovatie ten grondslag ligt. Pionieren, nieuwe dingen proberen en ideeën praktisch verder ontwikkelen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

EEN GREEP UIT MIJN PROJECTEN

Actieplan Aanbodontwikkeling Apeldoorn

Robotisering Vakschool 100% Gastvrij

Vechtdal Marketing

LAB Aanbodontwikkeling

Het Digitaal Buffet

Leisure x Creative

Heb je een te gek, creatief of vernieuwend idee dat je wilt vertalen naar een concreet project?
Laat het me weten, ik ga graag samen met je aan de slag!

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

BLOGS EN KLANTVERHALEN

15 februari 2024
Passend aanbod is essentieel om jouw bestemming of gebied te vermarkten, de juiste doelgroep te raken én een bijdrage te leveren aan thema’s zoals wonen, werken en welzijn. Ik neem...
8 februari 2024
“Zonder Anieke zouden we met onze onderneming nog niet zo ver zijn als nu, dat kun je rustig stellen”, zeggen Joëlle Brinkman en Saraï Kuijpers van Ztreek. Ze kozen na...
25 januari 2024
Bij BHV denk jij waarschijnlijk aan bedrijfshulpverlening. Bij mij staat het voor nét iets anders, namelijk: ‘business’, ‘health’ en ‘value’. In deze blog neem ik je mee in mijn 2024...